Föreläsning och utbildningLIMBIDO erbjuder utbildningar, föreläsningar och arrangerar workshops med fokus på normkritisk kompetensutveckling. Vi inspirerar och utmanar din arbets- eller studieplats att arbeta för jämlikhet, jämställdhet och likabehandling på lika villkor.

Vi på LIMBIDO föreläser och utbildar främst inom områdena normkritik, cisnormativitet, heteronormativitet, funktionsnormer och intersektionalitet som analytisk metod, likabehandling samt antidiskriminering. Vi arbetar i nära samråd med våra kunder och våra föreläsningar, workshops och utbildningar anpassas efter kundens verksamhetsområde.

Vi arbetar för inkluderande arbets- och studiemiljöer genom att öka kunskaper om normbildning och dess betydelser för människan, såväl för individen som gruppen, yrkesprofessionen och för arbetskamraten.


Föreläsningar och workshops

Föreläsning, 45-60 min


Föreläsning och workshop, 90-120 min, upp till 25 pers.


Föreläsning och workshop, 120 min, 26-50 pers.


Utbildning

Halvdag, 4h
Se utbildningsexempel för halvdag


Heldag, 6h


Tvådagar, 2 x 6h


 

Utbildning, föreläsning och workshops

Låter det intressant? Kontakta våra konsulter för att höra vad vi kan göra för just din arbets- eller studieplats. För vidare kontakt, offert och/eller frågor, klicka dig vidare till våra kontaktuppgifter >>>